Αφίσα ESPA Banner Αφίσα ESPA Banner

Η abcit πρώτη στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση !

Η abcit από την έναρξη της εφαρμογής της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης μέσω Παρόχου, ανέβασε τους πελάτες της στην νέα εποχή. Έχοντας την γνώση και την εμπειρία στην νέα Λειτουργικότητα, μπορεί να μεταφέρει την δική σας εταιρεία στην εποχή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων και της online Διασύνδεσης με τον Πάροχο και την ΑΑΔΕ .
Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι η αυτοματοποίηση της διαδικασίας τιμολόγησης. Αφορά στην δημιουργία των παραστατικών σας σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) και την αποστολή προς τους πελάτες σας. Τα αρχεία αποθηκεύονται ηλεκτρονικά, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για εσάς και τους πελάτες σας, να εκτυπωθούν σε χαρτί.

Οφέλη Χρήσης Παρόχου “Epsilon Digital”

• Η δαπάνη για την αρχική προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού που απαιτείται για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αποσβένεται πλήρως στο έτος πραγματοποίησής της, προσαυξημένη κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%).
• Η δαπάνη για την παραγωγή, διαβίβαση και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών τιμολογίων για το πρώτο έτος έκδοσης των παραστατικών πώλησης μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης που αναγνωρίζεται προς έκπτωση από τα ακαθάριστα έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με το άρθρο 22 του παρόντος Κώδικα, προσαυξάνεται κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%).
• Η προθεσμία σχετικά με τα αιτήματα επιστροφής φόρου, τα οποία αφορούν το φορολογικό έτος ή τα φορολογικά έτη, για τα οποία οι εκδότες επιλέγουν και εφαρμόζουν αποκλειστικά την ηλεκτρονική τιμολόγηση, ορίζεται σε σαράντα πέντε (45) ημέρες. Η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου ισχύει και για τον υπολογισμό καταβολής τόκου στο φορολογούμενο, ο οποίος έχει αχρεωστήτως καταβάλλει φόρο, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 53 του ν. 4174/2013.

AboutΗλίας Κιτσόπουλος
Επικοινωνήστε μαζί μας